Op safari reis naar Zambia

Zambia is het land in Zuidelijk Afrika waar je de bij Livingstone de Victoria Falls kunt bezichtigen en het prachtige South Luangwa National Park kunt bezoeken in het Oosten van het land, aan de Luangwa rivier. Andere mooie Zambia reis bestemmingen zijn het Kafue National Park, de Busanga Plains en de Liuwa Plains in het Westen van Zambia.

Tongasabi bied je diverse Zambia reizen, avontuurlijk kamperen, comfortabel en Zambia reizen met fly-in verblijf in luxe-en exclusieve safari lodge. 

Zelf rijden & autohuur? Een avontuurlijke self drive safari reis naar Zambia kunnen wij ook voor je verzorgen, met onze  uitgebreide 4x4 ervaring kunnen we je een goed en betrouwbaar reisadvies geven voor een self drive vakantie door Zambia. Bel voor meer informatie en een persoonlijk reisadvies 074-8510174.

Wildparken en bezienswaardigheden:

Zambia en de Victoria Falls horen bij elkaar. Veel reizigers die deze watervallen komen bekijken reizen via Livingstone. Voor veel reizigers is Zambia nog onbekend, voor een Afrika reis het is ook vaak niet de eerste bestemming op het safari lijstje van de Afrika reiziger. Een bezoek aan Zambia is bijzonder de moeite waard, je vindt er prachtige National Parks zoals Kafue en South Luangwa welke je moet bezocht hebben! De Bangweulu Wetlands en de Busanga Plains zijn zeer bijzondere natuurgebieden met een rijke flora en fauna.

Je vindt in Zambia ook de Chimfunshi Chimpanzee Orphanage waar allerlei Chimpansees en apen op gevangen en verzorgd worden. De plaats in Zuidelijk Afrika om in contact te komen met deze intelligente dieren (zie de speciale Noord Zambia Safari). Tijdens een Zambia reis zijn er diverse safari activiteiten mogelijk, wandelen, game drives maar ook een kanotocht op de brede Zambezi rivier behoort tot de mogelijkheden. Ons overzicht bestaat uit een aantal Zambia reizen, zowel comfortabele kampeerreizen (safari's) puur en alleen naar Zambia als reizen die Zambia bezoeken als onderdeel van een grotere rondreis door Zuidelijk Afrika (vaak in combinatie met Malawi en Mozambique). Luxe en exclusieve Zambia reizen naar lodges en tented camps verzorgen wij ook. Zowel met fly-in transfers als verbingen via de weg. 

Heb je moeite om een keuze te maken en/of wil je advies ontvangen over de verschillende Zambia reizen van Tongasabi neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Tel. 074-8510174.

Kies je Zambia avontuur via de verschillende tabs:

Kubu Island Botswana

Botswana Adventure Safari

Alle hoogtepunten van Botswana samengebracht in een avontuurlijke reis van 18 dagen.

Mozambique Zambia & Malawi

22-daagse avontuurlijke reis, Botswana, Zambia, Malawi, Mozambique & Zuid-Afrika met expeditie truck


Copyright Tongasabi Safaris - Noorderweg 2 - 1221 AA - Hilversum - Tel. 035-7600417 - Email: info@tongasabi.nl - KvK nr. 34137500 - SGR 3166 - Disclaimer